این اختلال یکی از رایج ترین اختلالات چشم است. از علائم این اختلال قرمز و خونی شدن چشم میباشد.
البته قرمز و خونی بودن چشم ها فقط نشانهی این مشکل نمیباشد . این علائم نشانه ی عفونت ، حساسیت و یا پاره شدن مویرگ ها نیز میباشد.البته اگر سفیدی چشم قرمز باشد فرد دچار چشم صورتی شده است .
مطمعنا برای شما پیش امده که چشم خودتان یا اطرافیانتان به اصطلاح کاسه ی خون شده باشد . اما گاهی ممکن است چشم آنقدر ها هم سرخ و خونی نشده باشد و فقط اندکی صورتی شده باشد . در این حالت ممکن است فرد مبتلا به ورم ملتحمه شده باشد.در ورم ملتحمه فقط سفیدی چشم، صورتیمیشود اما اگر علاوه بر صورتی شدن چشم، خارش، سوزش، ترشح چشم، اشکریزش یا التهاب وجود داشته باشد، نشانه ی بیماری دیگری است . در صورت بروز این علائم همر اه با صورتی شدن سفیدی چشم باید حتما به پزشک مراجعه شود و به وضعیت چشم رسیدگی شود و پشت گوشت انداخته نشود.
.jpg)
چشم صورتی واگیر دارد؟
این بیماری لزوما واگیر دار نیست. مثلا همین ورم ملتحمه که پیش تر راجع به آن صحبت شد واگیر دار نمیباشد. اما دقت داشته باشید که انواع دیگری از اختلال چشم صورتی ممکن است واگیر دار باشند .به طور مثال می توان در مورد نمونه های عفونی و باکتریایی اختلال چشم صورتی صحبت کرد که میتوانند از فرد مبتلا به فرد سالم سرایت کنند.این نمونه ها قابلیت پراکنده شدن خوبی نیز دارند .
درمان چشم صورتی
اگر علاوه بر صورتی شدن سفیدی چشم ، خارش یا سوزش داشتید باید حتما به پزشک مراجعه کنید. اما اگر صورتی شدن چشمان شما بدون این عوامل بود میتوانید از کمپرس اب یخ استفاده کنید تا این حالت را تسکین ببخشید . ضمن آن که چشمان خود را اصلا نمالید .
روشهای جلوگیری از مبتلا شدن به چشم صورتی
دست های خود را به طور مرتب بشویید و چشم هایتان را در حد امکان لمس نکنید حتی اگر از تمیز بودن دست هایتان اطمینان دارید.
از مالیدن چشم هایتان حتی در حالتی که مشکلی ندارند جدا خود داری کنید و آن ها را نخارانید . در صورت احساس خارش در چشم هایتان باید به پزشک مراجعه کنید و سعی در تسکین دادن آن ها نداشته باشید.