بعد از کاشت مو زخم‌هایی روی سر فرد باقی میماند.بسیاری از افراد با کلاه این زخم ها را میپوشانند .کلاه زخم‌ها را می‌پوشاند و سر را از آفتاب، باد، باران و گرد و خاک در امان نگه می ‌دارد.

پزشکان معمولاً توصیه می‌کنند که  بعد از کاشت مو اگر در شرایط آب و هوایی بد به بیرون از منزل می‌روید، کلاه بگذارید.اما بعد از کاشت مو در فضاهای بسته مثل منزل و محل کار نباید از کلاه استفاده کرد. همچنین در روزهای که گرم یا بارانی نباید  در فضاهای باز از کلاه استفاده کرد. گذاشتن کلاه از یک روز بعد از کاشت کاملاً ایمن و بدون مشکل است.


دلایل استفاده از کلاه مناسب بعد از کاشت مو


1.محافظت در برابر آفتاب

بعد از کاشت مو ،استفاده از کلاه مناسب  باعث محافظت سر از گرمای آسیب زنندهٔ نور خورشید می شود.

آفتاب سوختگی بر میزان موفقیت کاشت مو بسیار موثر است. آفتاب سوختگی باعث تخریب گرافت‌ها یا فولیکول‌های پیوند زده میشود.اما چند روز بعد از کاشت چون پوست کمی بی حس است متوجه آفتاب سوختگی نمی شوید.

در هفته‌های اول سعی کنید به هیچ عنوان در هوای آفتابی و فضای باز نباشید یا حتماً کلاه بپوشید. 

 

کلاه بعد از کاشت مو

 

محافظت در برابر باد و باران

باد و باران همانند آفتاب سوختگی اثر مخربی روی کاشت مو ندارند. اما بعد از کاشت مو باید کمی بیشتر مراقب بود و بهتر است از هرچیزی مانند باد و باران نیز دوری کنید.

هنگام باد و باران شدید  حتما از کلاه استفاده کنید چون امکان دارد فولیکول‌های تازه پیوند شده جابه جا یا کنده شوند.  ۷ تا ۱۰ روز طول میکشد  تا فولیکول‌ها در جای خود ثابت شوند، اگر دراین زمان مجبور شدید که  بیرون بروید حتما  کلاهبپوشید.

محافظت در برابر آلودگی‌ها و گرد و خاک

 آلودگی‌ها نیز باعث تحریک پوست حساس سر میشوند.. کلاه گذاشتن بعد از کاشت مو از سر در برابر آلودگی‌هایی که در هوا هستند محافظت میکند.

 گرد و خاک باعث عفونت در ناحیهٔ بانک مو (در پشت سر) و ناحیهٔ کاشت میشود.عفونت باعث از دست دادن موهای سالم و رشدی پراکنده و ناهمگون در ناحیهٔ کاشت می‌شوند.

 

کلاه گذاشتن بعد از کاشت مو


نحوه گذاشتن کلاه  بعد از کاشت مو:

 1.اول از همه کلاه نباید محکم روی سر قرار بگیرد . کلاهی مناسب است که گشاد و شل باشد. کلاه‌های لبه داری که قابلیت تنظیم دارند مناسب‌اند.
2.به آرامی و با دو دست کلاه را روی سر قرار دهید. عجله نکنید ومواظب باشید که کلاه به بخش‌های که نباید، برخورد نکند.
3.جلوی کلاه نباید محکم و تنگ باشد چون به فولیکول‌های کاشته شده آسیب می زند.  ۲ تا ۳ هفته اول بعد از کاشت نباید از کلاه کاسکت و موارد مشابه استفاده کرد .
4.کلاه را  به آرامی در بیاورید . حتماً کلاه را از بالاو  به صورت عمودی بردارید . هیچ‌گاه به صورت زاویه دار کلاه را از سر نکشید.
5.برای جلوگیری از عفونت‌های احتمالی و کثیف شدن ناحیهٔ کاشت، کلاه خود را تمیز نگاه دارید. مرتب آن را بشویید و اگر متوجه خون یا دیگر مایعات در سطح دورنی کلاه شدید، از آن استفاده نکنید.

دیدگاه خود را بنویسید

آدرس ایمیل شما به دیگران نمایش داده نمیشود*

تاکنون دیدگاهی در مورد این مطلب ثبت نشده است!