گروه:
لنز های تماسی
تاریخ انتشار: 10 آذر 1397
هوایی که از دریچهها وارد اتاق خودرو میشوند یا باد از پنجرهها میتوانند سبب خشک شدن و ناراحت شدن لنز در چشم شوند. حتی ممکن است دید فرد را هم تار کنند.
هنگام رانندگی با لنز تماسی حتما شیشه راننده را بالا بکشید و دریچههای سمت راننده را نیز ببندید. جریان هوایی که از این دو منبع ایجاد میشوند، سبب خشک شدن لنز و ناراحتی چشم راننده می شود.
البته میتوانید با تغییر مسیر جهت بادی که از دریچهها بیرون میآید نیز به راحتی هر چه بیشتر چشمهای خود کمک کنید.
هنگام رانندگی از پوششی برای چشمان خود استفاده کنید. مثلا میتوانید در طول روز با پوشیدن عینک آفتابی از اصابت جریان هوا به سطح چشم و خشک شدن لنز پیشگیری کنید.
توجه داشته باشید که عدسی عینک، پوشش پولاریزه داشته باشد تا از بازتاب نور هم پیشگیری کند.
بیشتر بدانید:با مزایا و معایب لنزهای تماسی آشنا شوید

برای شب که نمیتوان از عینک دودی استفاده کرد، بهتر است از عینکهای پلاستیکی غیرطبی استفاده کنید. این عینکها اگرچه خاصیت درمانی و طبی ندارند اما میتوانند جلوی وزش باد به داخل چشم را بگیرند.از قطرههای مرطوبکننده چشم استفاده کنید. هر زمان که احساس میکنید در طول رانندگی چشمهایتان خشک شده است از قطرهای که برای لنز شما مناسب است برای خیس کردن چشمها کمک بگیرید. لازم به یادآوری نیست که این کار را نباید حین رانندگی انجام دهید. چند دقیقه کنار جاده توقف کرده، قطره را بریزید و پس از اطمینان از درست جا گرفتن لنز در چشم، به حرکت خود ادامه دهید
از گزینههای جایگزین برای لنز تماسی استفاده کنید. لنزهای تماسی در مدلهای نرم و سختِ نفوذپذیر به گاز ساخته و عرضه میشوند. شما برای اینکه بدانید کدام یک از این مدلها با سیستم چشم شما تناسب بیشتری دارد و ناراحتیهای کمتری برایتان رقم خواهد زد، ملزم به سعی و خطا هستید. یعنی باید چندین نمونه لنز مختلف را امتحان کنید تا در نهایت متوجه شوید که کدام یک در طول رانندگی کمترین آزار را به چشم شما میرساند.
باید توجه کنید که هنگام رانندگی علاوه بر وضوح و شفافیت دید، راحتی لنز هم بسیار مهم است.
مطالب دیگر ما