لایه برداری پوست با میکرودرم ابریشن روشی برای لایه برداری میکرونی  پوست بوسیله سایش آن میباشد. از لایه برداری برای جوانسازی پوست و درمان مشکلات پوستی .استفاده میشود.

میکرودرم ابریشن

میکرودرم ابریشن تاریخچه ای به قدمت مصر باستان دارد و هم اکنون برای لایه برداری  از روشهای متنوعی مانند لیزر و دارو استفاده میشود.لیکن این روش ها اغلب یا تهاجمی و پر عارضه اند و باید تحت شرایط خاص و مراقبت های شدید پزشکی استفاده شوند.و یا بعضا توانمندی قابل توجهی ندارند و درمان با آنها به زمان های طولانی نیاز دارد.
به همین دلیل ارایه میکرودرم ابریشن مانند انقلابی در حوزه ی پوست و  زیبایی برای یک لایه برداری ایمن بدون عارضه و توانمندی بالا بود .این روش اولین بار در سال ۱۹۸۵ در کشور ایتالیا ابداع و مورد استفاده قرار گرفت و بعد در اروپا و بعدا در امریکا گسترش یافت.
همانطور که گفته شد میکرودرم ابریشن روشی برای لایه برداری میکرونی بوسیله سایش آن است اما تداعی همه ما از ساییدن عملی است که از کشیدن یک جسم سخت،زبر و آج دار بر روی یک جسم نرمتر حاصل میشود.گرچه نتیجه ی عمل میکرودرم ابریشن نیز ساییده شدن پوست است،لیکن این عمل بوسیله یک روش منحصر به فرد با استفاده از پودر اکسید آلمینیوم انجام میشود.


ساختار:

از نظر ساختار میکرودرم ابریشن دستگاهیست که پورد اکسید آلمینیوم را بوسیله مکیدن از ظرفی به ظرف دیگر منتقل میکند.شکل زیر را ملاحظه کنید:

در شکل فوق، اگر پمپ وکیوم روشن شود پودر اکسید آلمینیوم از ظرف شماره یک به شماره دو مکیده  میشود.این همان چیزی است که در ساکشن های پزشکی نیز در تخلیه ترشحات خون و ...اتفاق می افتد.
 فرض ساختار ساده فوق، حالا باید به این سوال پاسخ داد میکرودرم ابریشن چگونه از پودر اکسید آلمینیوم برای ساییدن پوست بهره می برد.


شکل مقابل را ملاحظه کنید:

اگر در لوله های مقابل آب جریان پیدا کند آب از قسمت  B بیرون میریزد ولی اگر انگشت خود را در روی ناحیه B قرار دهید آب پس از برخورد کردن با انگشت شما در مسیر C جریان خواهد یافت.این  همان مکانیسمی است که سیستم میکرودرم ابرین برای ساییدن پوست از آن بهره میبرد.

نکته:

۱.کمپرسور اضافی در همه میکرودرم ابریشن ها تعبیه نمیشود بلکه برخی سازندگان آن را برای انجام یک لایه برداری بیشتر از حد عادی (در هر مرحله از کار که پزشک نیاز دارد ) تعبیه نموده اند. بدین ترتیب که پزشک حین حرکت دادن هندپیس روی پوست بیمار و انجام لایه برداری، اگر در نقطه خاصی نیاز به لایه برداری بیشتری داشت می تواند بدون تغییرپارامترهای وکیوم فقط با فشار روی پدال پایی و روشن کردن کمپرسور جریان بیشتری را در آن نقطه ایجاد کند 
۲ـ در صورت پر شدن ظرف وکیوم از کریستالهای مصرف شده ممکن است کریستالها به سمت پمپ وکیوم جریان یابند و موجب خرابی آن شوند بدین منظور یک فیلتر جهت جلوگیری از جریان کریستال به سمت پمپ وکیوم تعبیه شده است.

 

 

 

 

 

 

 

دیدگاه خود را بنویسید

آدرس ایمیل شما به دیگران نمایش داده نمیشود*

تاکنون دیدگاهی در مورد این مطلب ثبت نشده است!